Buku Nota Kecil









Special Untuk Awak Ohh Ahyien :') Happy Birthday..
Sunday, 25 November 2012 | 05:17 | 0 comments

                     Hai, Assalamualaikum Ohh Ahyien .. Happy birthday to you dear ,, semoga panjang umur and di murahkan rezeki  and happy selalu di samping orang yang tersayang.. Amin  How are you?? sihat?? hope everthing okey .. Sayang, aku sebenarnya rindu kau  seriously i miss the old you.. Semua dah berubah, dah tak macam dulu .. Aku tahu kau pun rasa macam tu.. Mungkin ni semua dah tertulis untuk jadi macam ni Pixel by Lisa at Cherry.nu.. Perngorbanan dalam PERSAHABATAN menjadikan kita lebih matang dan belajar dari kesilapan ..Ya Allah, sumpah aien.. Aku terasa sangat kehilang kawan  banyak betul tuhan berikan dugaan untuk aku bila tiba nak SPM ni .. Aien, kau orang yang selalu aku share problem, kau orang yang aku cari bila aku ade masalah, kau orang yang selalu ade dekat sisi aku, kau orang yang faham semua tentang aku, kau orang yang selalu tempuh dugaan dengan aku, susah senang kau selalu dengan aku.. Tapi sekarang mane kau?? mane kau pegi sayang?? .. Kenape mesti kau nak jauh dari aku?? kenape?? mungkin kau dah selesa kawan dengan diorang,,  tapi cuba kau ingat balik time mila dengan yana tarik kau time kat block pulau.. Ade diorang selamatkan kau?? ade?? kau ingat time tu kau ckp dngn aku kau takut??  ingat tak??.. Memang sekarang ni diorang tu kawan kau,, tapi diorang bukan sahabat kau sayang.. Pecaya cakap aku.. Aien kalau aku betul benci kau.. Aku tak akan pernah nak terima kau even dah banyak masalah yang memutuskan persahabatan kita ..Sayang,, walaupun sekarang ni relay friend kita dah tak macam dulu,  tapi kau tolong ingat k semua nasihat aku.. Kau jage diri, jaga batas pergaulan kau sebagai seorang perempuanmaking-sweetness, yang penting kau kene kuat aien.. Berani menerima cabaran, kerana cabaran tu yang boleh buat kita perbaiki segala kesalahanmaking-sweetness.. Kita still boleh berubah, takde perkataan TERLAMBAT dalam diri ini untuk berubah..Kau ingat lagi time kat dalam surau first aku tegur kau, ecah ade cakap pasal julia.. Julia yang selame ni bimbing aku time korang takde, aku luahkan semua dekat dia.. Aku menangis teresak-esak dia peluk aku kuat-kuat..Dia yang lapkan air mata aku..Dia yang bagi semangat dekat aku.. Dia yang senggup dengar cerita akumaking-sweetness.. Aku sendiri tak tahu kenape hati aku tergerak nak dekat dengan dia, yang aku tahu dia tak mcm orang lain.. Tapi kenape bukan kau yang peluk aku aien?? Kenape bukan kau yang ade dekat sisi aku aien?? Kenape kau sanggup tenguk aku jatuh tersungkur?? kenape kau yang suka bila tenguk budak-budak ni buat aku mcm tu?? Aku rindu time kita yang dulu.. Mby persahabatan kita berakhir sampai sini.. Bukan yang macam aku rancang selame ni.. Ingat nasihat aku aien.. Selagi aku boleh lihat kau kat dunia ni, tolong dengar nasihat aku,, aku tahu hidup aku pun tak berapa nak sempurna dan tak berapa nak elok.. Tapi kita boleh ubah untuk jadi yang lebih baik 








Mungkin Hubungan Persahabatan Tu Boleh Beakhir,,
Tapi Aku Gagal Untuk Hapuskan Semua Kenangan :')


                                                                                                                                      Yang Benar,,

                                                                                                                        (Ellyn Nazzira Binti Rosli)